Skip to main content

Coș

Acești Termeni de utilizare și toate documentele la care se face referire în acest document stabilesc termenii și condițiile în care vi se permite să utilizați site-ul nostru, www.shop.adrianoianu.com (“site-ul nostru”) și alte produse și servicii pe care pot fi disponibile în viitor. Prin utilizarea acestui site, sunteți de acord să vă conformați și să respectați acești Termeni de utilizare. Acești termeni se aplică și în cazul oricăror site-uri, servicii și produse furnizate de oricare dintre afiliații noștri.

DATELE NOASTRE:

Numele firmei: Bohem Contemp SRL. deține și operează site-ul web.
E-mail: contact@adrianoianu.com

RĂSPUNDERE:

Trebuie să vă asigurați că orice persoană care accesează site-ul nostru de pe computerul sau dispozitivele dvs. sau care are acces sau este capabilă să acceseze site-ul nostru de pe computerul sau dispozitivele dvs. sau care utilizează conexiunea dvs. la internet , are cunoștință despre acești Termeni de utilizare și despre orice altă documentație menționată în aceștia și că această persoană este, asemenea, de acord să respecte și să respecte acești Termeni de utilizare. Dacă, din orice motiv, această persoană nu este de acord cu acești Termeni de utilizare sau nu dorește să aibă obligații stabilite prin aceștia, nu trebuie să acceseze sau să utilizeze site-ul nostru și nu trebuie să îi permiteți să facă acest lucru.
În plus față de acești Termeni de utilizare, utilizarea de către dvs. a site-ului nostru este, de asemenea, reglementată de următoarele documente: Politica noastră de confidențialitate, Politica privind folosirea cookie-urilor și a tehnologiilor similare pe site-ul nostru.

DISPONIBILITATE:

Nu prezentăm și nu oferim garanții că site-ul va fi disponibil la orice moment specific sau din orice locație geografică specifică; că accesul dvs. pe site va fi continuu sau neîntrerupt sau site-ul va fi accesibil sau optimizat pe toate browserele, computerele, tabletele, telefoanele sau platformele de vizualizare.
Ne rezervăm dreptul de a suspenda accesul la tot sau la o parte a site-ului din orice motiv, inclusiv din motive comerciale sau operaționale, cum ar fi îmbunătățirea aspectului sau funcționalității site-ului, actualizări de conținut, mentenanță periodică sau rezolvarea problemelor despre care suntem conștienți. Ori de câte ori anticipăm că trebuie să suspendăm accesul pe site pentru o perioadă considerabilă de timp, vom încerca să vă furnizăm o notificare prealabilă în cazul în care acest lucru este posibil.
Ne rezervăm dreptul de a actualiza din când în când acești Termeni de utilizare, politica de confidențialitate, politica privind cookie-urile și orice altă documentație menționată în oricare dintre aceste documente. Putem schimba Termenii de utilizare și alte documente ca să reflecte orice schimbări în modul în care ne desfășurăm activitatea.

CONTUL DUMNEAVOASTRĂ ÎN MAGAZINUL ONLINE:

Dacă vă furnizăm informații despre contul dumneavoastra de cumparator pe acest site, cum ar fi numele de utilizator, numărul de identificare, codul contului și / sau parola, trebuie să păstrați aceste informații confidențiale și secrete și să nu le dezvăluiți nimănui. Toate informațiile despre cont sunt furnizate doar pentru utilizarea titularului contului, și nu pentru alte persoane. Sunteți responsabil pentru orice consecință a accesului neautorizat la contul dvs., datorită oricărei divulgări a informațiilor despre contul dvs. către orice terță parte.
În cazul în care vă oferim opțiunea de a selecta propriile informații de conectare, inclusiv o parolă sau o frază de acces, vă recomandăm să furnizați informații de autentificare unice pentru utilizarea proprie a acestui site și să nu utilizați informații din alte conturi pe care le puteți avea cu alte site-uri sau informații ușor de descoperit despre dvs. Sunteți responsabil pentru orice consecință a accesului neautorizat la contul dvs. din cauza divulgării informațiilor dvs. de conectare către orice terță parte.
Nu trebuie să utilizați contul altui utilizator fără permisiune. Atunci când vă creați contul, trebuie să furnizați informații exacte și complete. Sunteți de acord că nu veți solicita, colecta sau utiliza datele de conectare ale altor persoane. Interzicem crearea și sunteți de acord că nu veți crea un cont pentru altcineva decât pentru dvs. De asemenea, considerați că toate informațiile pe care ni le furnizați la înregistrare și în orice alt moment vor fi adevărate, corecte, actuale și complete. Sunteți de acord să vă actualizați informațiile necesare pentru ca acestea să fie reale și exacte.
Ne rezervăm dreptul de a rezilia sau de a retrage accesul la contul dvs. fără notificare pentru orice încălcare reală sau suspectată a acestor Termeni de utilizare sau a oricăror alte documente menționate în aceștia, inclusiv, fără a se limita la cazurile în care bănuiți că a existat acces neautorizat la contul dvs. sau la dezvăluirea neautorizată a informațiilor dvs. de conectare.
Dacă știți sau suspectați că confidențialitatea informațiilor dvs. de conectare a fost compromisă, de exemplu, prin divulgarea acestor informații unei terțe părți, trebuie să vă schimbați imediat parola.

PROPRIETATE INTELECTUALĂ:

Toate mărcile comerciale, mărcile de servicii, denumirile comerciale, logo-urile, drepturile de autor și alte drepturi de proprietate intelectuală de pe site-ul nostru și conținutul său sunt fie deținute de noi, fie licențiate de noi. Toate aceste drepturi sunt protejate de legile privind proprietatea intelectuală din întreaga lume, iar toate drepturile sunt rezervate. Orice utilizare a site-ului web și a conținutului acestuia, cu excepția cazului în care este autorizată în mod expres în acest document, este strict interzisă. Orice drepturi care nu sunt acordate în mod expres aici sunt rezervate de noi.
Mărcile înregistrate, mărcile de servicii, denumirile comerciale, logo-urile și alte mărci deținute de terți și folosite sau afișate pe sau prin intermediul site-ului nostru (denumite colectiv “Mărci terțe”) pot fi mărci înregistrate de proprietarii lor, pot sau nu pot fi afiliate sau conectate cu noi. Cu excepția cazului în care se prevede în mod expres în acești Termeni de utilizare sau în termenii furnizați de proprietarul unei mărci a unui terț, nimic din acești Termeni de utilizare nu trebuie interpretat ca acordând, implicit, prin promisiune sau în alt mod, licența sau dreptul de a utiliza oricare dintre mărcile noastre sau orice marcă terță parte care este utilizată sau afișată pe site, fără permisiunea scrisă prealabilă a respectivului proprietar, după caz. Suntem singurii care avem dreptul să beneficiem de fondul comercial generat prin utilizarea mărcilor noastre comerciale.
Site-ul nostru este pus la dispoziție pentru a vă oferi informații generale despre noi, despre produsele noastre și despre alte eventuale servicii pe care le oferim. Site-ul nostru nu este disponibil pentru alte scopuri, cu excepția cazurilor prevăzute expres în acești Termeni de utilizare.
Conținutul de pe site-ul nostru este furnizat numai pentru uz personal, privat și necomercial. Puteți să imprimați sau să distribuiți conținutul de pe site-ul nostru în scopuri personale, private și necomerciale. Nu puteți extrage, reproduce sau distribui conținutul site-ului nostru fără consimțământul nostru scris prealabil.

ASPECTE LEGISLATIVE:

Acești Termeni de utilizare, toate documentele la care se referă și eventualele litigii apărute din sau în legătură cu acestea sau orice alte documente la care se referă, fie că sunt contractuale sau necontractuale, vor fi guvernate și interpretate în conformitate cu legile României, cu excepția normelor privind conflictele de legi.

Această politică de confidențialitate determină modul în care AdrianOianu.com (“noi”) colectează, stochează și folosește informații despre dvs. atunci când utilizați sau interacționați cu website-ul www.shop.adrianoianu.com, aplicațiile și/sau serviciile oferite.
Prin accesarea sau utilizarea acestui site și / sau a oricăror informații, instrumente și documente conținute sau descrise în acesta, declarați că ați înțeles și confirmați în orice moment politica de confidențialitate în versiunea curentă. Dacă nu sunteți de acord cu acest lucru, nu este posibil să accesați și să utilizați site-ul nostru.

DESPRE NOI:

Puteți să ne contactați prin trimiterea unui e-mail la contact@adrianoianu.com. Dacă aveți întrebări legate de această politică de confidențialitate, vă rugăm să ne contactați prin intermediul adresei de e-mail menționate.

INFORMATIILE PE CARE LE COLECTAM:

Informații privind logările pe server. Utilizăm un server terță parte pentru a găzdui site-ul nostru www.shop.adrianoianu.com. Serverul înregistrează automat adresa IP pe care o utilizați pentru a accesa site-ul nostru, precum și alte informații despre vizita dvs., cum ar fi paginile accesate, informațiile solicitate, data și ora solicitării, sursa accesului dvs. pe site-ul nostru (de ex. site-ul web sau URL-ul (link-ul) prin care ați ajuns pe site-ul nostru), și versiunea browserului dvs. și sistemul de operare. Serverul nostru este situat în România.
Utilizarea informațiilor stocate pe server pentru scopuri de securitate IT. Noi și furnizorii noștri terți de găzduire colectăm și stocăm logările pe server pentru a asigura securitatea rețelelor și a informațiilor, astfel încât serverul și site-ul să nu fie compromise. Acest lucru include analizarea fișierelor de logare pentru a ajuta la identificarea și prevenirea accesului neautorizat la rețeaua noastră, distribuirea de coduri malware, prevenire atacurilor asupra serverului și alte atacuri cibernetice, prin detectarea unor activități neobișnuite sau suspecte. Avem obligația legală de a implementa măsuri tehnice și organizaționale necesare pentru a asigura un nivel de siguranță adecvat riscului procesării informațiilor despre persoane. Inregistrarea accesului la site-ul nostru folosind fișiere de logare pe server este o astfel de măsură.
Utilizarea informațiilor de logare pe serverul site-ului pentru a analiza utilizarea site-ului și pentru a îmbunătăți site-ul. Folosim informația colectată prin logările pe site-ul nostru pentru a analiza modul în care utilizatorii interacționează cu site-ul și cu funcționalitățile acestuia. De exemplu, analizăm numărul de vizite și vizitatorii unici pe care îi primim, ora și data vizitei, locația vizitei, sistemul de operare și browserul folosit. Folosim informația colectată din analiza acestor informații pentru a îmbunătăți site-ul nostru. De exemplu, folosim informațiile colectate pentru a modifica informațiile, conținutul și structura site-ului și a paginilor individuale, în funcție de modul în care interacționează utilizatorii și de durata petrecută pe anumite pagini de pe site-ul nostru.
Utilizarea cookie-urilor și a tehnologiilor similare. Cookie-urile sunt fișiere de date care sunt trimise de pe un site web la un browser pentru a înregistra informații despre utilizatori în scopuri diferite. Utilizăm cookie-uri și tehnologii similare pe site-ul nostru web, inclusiv cookie-uri esențiale, funcționale, analitice și orientate și web beacon-uri. Pentru mai multe informații despre modul în care folosim cookie-urile, consultați politica noastră privind cookie-urile.
Când vă înregistrați și creați un cont pe site-ul nostru, colectăm următoarele informații: numele de utilizator, adresa de e-mail, adresa IP, imaginea avatarului și orice alte informații pe care ni le furnizați atunci când completați formularul de înregistrare. Dacă nu furnizați informațiile obligatorii cerute de formularul de înregistrare, atunci nu vă veți putea înregistra sau crea un cont pe site-ul nostru. Transferul și stocarea informațiilor dvs. Informațiile pe care ni le furnizați prin intermediul formularului de înregistrare de pe site-ul nostru vor fi stocate și în afara Spațiului Economic European.
Când trimiteți un e-mail la adresa de e-mail afișată pe site-ul nostru, colectăm adresa dvs. de e-mail și orice alte informații pe care le furnizați în acel e-mail (cum ar fi numele dvs., numărul dvs. de telefon și informațiile conținute în semnătura e-mailului). Temeiul nostru este de a răspunde la cererile și mesajele pe care le primim și ține evidența corespondenței.
Rețineți că folosim realizarea unui profil al vizitatorilor pe site-ul nostru. Nu considerăm că acest lucru are efecte legale asupra dvs. sau vă afectează în mod similar. Aveți dreptul să vă opuneți utilizării informațiilor pentru realizarea unui profil automat descrise în această secțiune. Puteți face acest lucru prin renunțarea la cookie-uri și la tehnologii similare, în conformitate cu metoda descrisă în secțiunea relevantă de mai jos. Adresa dvs. IP nu este asociată cu nici o altă informație a dvs., deoarece este utilizată doar pentru statistici de trafic / conexiune – prin urmare, nu vă putem identifica pe baza IP-ului dvs. Puteți afla mai multe despre utilizarea cookie-urilor și a tehnologiilor similare (inclusiv baza legală pe care le folosim) și cum să renunțați la acestea în politica noastră privind cookie-urile. Serviciul nostru de analiză web, Google Analytics utilizează și colectează informații precum locația dvs. (pe baza adresei dvs. IP) și comportamentul dvs. (pe baza cookie-urilor) atunci când accesați site-ul (cum ar fi paginile pe care le accesați și unde faceți click).
Site-ul nostru poate conține linkuri către site-uri terțe. Politicile sau practicile de confidențialitate ale unor terțe părți sunt în afara controlului nostru. Prin urmare, vă rugăm să citiți politicile de confidențialitate ale acestor site-uri înainte de a le utiliza.

DREPTURI CU PRIVIRE LA INFORMATII:

  • Dreptul de a solicita acces la informațiile dvs. și informații legate de utilizarea și prelucrarea informațiilor dvs.;
  • Dreptul de a solicita corectarea sau ștergerea informațiilor dvs.;
  • Dreptul de a solicita restricționarea utilizării informațiilor dvs.;
  • Dreptul de a primi informațiile pe care ni le-ați furnizat într-un format structurat, utilizat în mod obișnuit și care poate fi citit pe orice dispozitiv (de exemplu, un fișier CSV) și dreptul de a le transfera altui operator de date (inclusiv un controlor de date terță parte) ;
  • Dreptul de a vă opune prelucrării informațiilor dvs. în anumite scopuri (pentru mai multe informații, consultați secțiunea 12 de mai jos); și
  • Dreptul de a vă retrage consimțământul pentru folosirea informațiilor dvs. în orice moment, în cazul în care ne bazăm pe consimțământul dvs. de a utiliza sau de a prelucra aceste informații. Vă rugăm să rețineți că, dacă vă retrageți consimțământul, acest lucru nu va afecta legalitatea utilizării și prelucrării informațiilor dvs. pe baza consimțământului dumneavoastră înainte de momentul la care vă retrageți consimțământul.

În conformitate cu articolul 77 din regulamentul general privind protecția datelor, aveți, de asemenea, dreptul de a depune o plângere la o autoritate de supraveghere, în special în statul în care vă aflați în mod obișnuit, la locul de muncă sau pentru o presupusă încălcare a Regulamentului general privind protecția datelor .
Puteți găsi mai multe informații despre drepturile dvs., precum și informații privind orice limitări care se aplică acestor drepturi prin citirea legislației subiacente conținută în articolele 12-22 și 34 din Regulamentul general privind protecția datelor, disponibil aici.
În cazul în care solicitați acces la informațiile dvs., suntem obligați prin lege să folosim toate măsurile rezonabile pentru a vă verifica identitatea înainte de a face acest lucru. Aceste măsuri sunt concepute pentru a vă proteja informațiile și pentru a preveni riscul de fraudă de identitate, de furt de identitate sau de acces general neautorizat la informațiile dvs.
Dacă nu este posibil să vă identificăm cu informațiile pe care le detinem, este posibil să solicităm documente originale sau copii legalizate ale anumitor documente pentru a vă putea verifica identitatea înainte de a vă putea furniza accesul la informațiile dvs.