Skip to main content

Coș

Mai mult decat lansarea unei colectii,

marcam astazi inceperea unei noi etape creative

in povestea brandului nostru.

Pentru prima data intr-o colectie, fiecare din piesele incluse a trecut – la propriu – prin mana designerului Adrian Oianu.

Mai precis, el este cel care a lucrat MANUAL, unul cate unul, imprimeul fiecarei rochii.

Cum am facut asta?

Dupa ce am explorat pe rand – impreuna aspecte diferite ale mestesugului, astazi a venit randul tehnicii stravechi japoneze Shibori Itajime.

Intre cele 6 ramuri ale Shibori, aceasta din urma se distinge prin modelele robuste/solide pe care le determina.

Avand la baza imprimarea in retea prin impaturire, nici una dintre piesele colectiei nu se va repeta in ceea de priveste pattern-ul.

Asadar, pentru a avea certitudinea ca rochia ajunge la cea care o doreste cel mai mult, am decis sa facem ceva ce nu am mai facut:

Vom licita – in premiera – pentru rochia cea mai iubita de voi.

Incepem in aceasta seara si ne bucuram sa va avem alaturi de noi in urmatoarea etapa, in care design-ul si arta vizuala se intrepatrund.

Vezi produsele incluse în licitație

Se ofera spre licitatie piese de design unice, respectiv rochii unicat deosebite, a caror imprimerie a fost realizata de Adrian Oianu personal, care a semnat si marcat cu un numar de serie fiecare obiect vestimentar. Rochiile sunt marime universală.

Licitația durează 24h, iar pentru a participa trebuie sa ai cont pe site.

Participantii primesc email pentru a fi anuntati cand oferta lor este supralicitata. Peste pretul de pornire, participantii pot supralicita cu o sumă minimă, in valoare de 50 lei.

Este desemnat castigator cel care a licitat suma maxima in momentul inchiderii licitatiei, acesta fiind automat directionat catre link-ul de plata apoi anuntat in legatura cu livrarea coletului. Aceasta se va face in 1-3 zile lucratoare. Pentru contactarea utilizatorului se vor utiliza datele puse la dispozitie de catre acesta.

Licitatia este publica si este disponibila tuturor utilizatorilor site-ului www.adrianoianu.com, cu conditia sa fie persoane fizice peste 18 ani.